Аарън Рамсдейл се превърна в първи избор за вратата на Арсенал,

...
Аарън Рамсдейл се превърна в първи избор за вратата на Арсенал,
Коментари Харесай

Бащата на Рамсдейл го заплашвал да пише на Артета

Аарън Рамсдейл се трансформира в първи избор за вратата на Арсенал, изключително заради желанието на мениджъра Микел Артета да има вратар, който играе с топката. Английският национал обаче признава, че това е тактичност, която татко му ненавижда да гледа и даже го е заплашвал да приказва с испанеца.

" Той към момента го ненавижда, безусловно го ненавижда. Все още заплашва да изпрати известие на Микел. Единственият проблем е, че в случай че го натисна прекалено много, казвайки че не може да го направи, той в действителност ще го стори, тъй като има номера на Артера! Трябва да го играя доста деликатно ", съобщи Рамсдейл пред ESPN.

" Бях освободен от Болтън поради моя растеж и невъзможността да ритвам топката. Така че това не е нещо, което постоянно съм имал и голяма е заслугата на Шефилд Юнайтед и треньорите в младежката възраст на Англия, когато за първи път влязох в системата. Ходех и помагах да упражнявам по-младите вратари във вторник и четвъртък вечер против малко повече пари, когато бях състезател от младежкия тим и също бях се включил към тима до 16 години. Това просто ме накара да се усещам по-комфортно с топката и да мога да играя с двата крайници. Това е нещо, което непрекъснато би трябвало да се развива ", добави стражът на Арсенал.

Артета е на път да изведе Арсенал до трофея във Висшата лига през този сезон. " Артилеристите " имат осем точки пред защитаващия първенеца Манчестър Сити, макар че тимът на Пеп Гуардиола има мач по-малко и е позволил единствено 26 гола в 28 мача във вътрешното състезание.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР